onsdag den 18. november 2015

Inspiration: Adventskrans


Så er der ikke længe til 1. søndag i advent, og det betyder så at man skal igang med årets adventskrans/dekoration. Sidste år var det en adventsdekoration, og i år blev det til en krans.

Jeg startede for en uges tid med at lave små stjerner af mandarinskral, og uddeleligerede opgaven til kæresten, når han alligevel spiste mandariner, kunne han lige så godt lave lidt stjerner til mig.

Udover de fine orange stjerner har jeg brugt følgende til min ret luftige dekoration.

7-8 vildskud på en troldkassel. Mine forældre skulle alligevel have klippet skuddene af, så brugte jeg dem til at lave en krans af. Derudover tilføjede jeg 4-5 grene i en mørkere og lidt rødlig farve samt et par enkelte grene med små røde blade på. 

4 lyseholdere med klips. (beregnede til juletræslys)
4 lange kerte lys

Da lysene var fordelt lavede jeg små grupper af pynt ved de 4 lys.Her med mandarinstjerner og stjerneanis. Begge dele er limet på kransen med en limpistol.


Her 3 kanelstænger en enkelt stjerneanis og lidt flere mandarinstjerner.


Her lidt ægtekastanjer, lidt mandarinstjerner og en stjerneanis


Og til slut lidt mandarinstjerner og en buket nyplukkede chili fra min fars drivhus, i farver fra lilla og sort til rød og orange.
Kig forbi sidste års adventsdekoration og adventskrans for inspiration til årets adventskrans, og vend tilbage på fredag til Leas udgave af årets adventskrans..

// Ann

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.