fredag den 1. april 2016

Opskrift: Blåbærdrøm


Tid til endnu mere lækker kage! Opskriften her er fra Mette Blomsterberg, men egentlig er det kun opskriften på det lækre blåbærsnask på toppen jeg har tænkt mig at give jer. Hvorfor? En chokoladebund kan man altid lave, men det her blåbærtopping er seriøst lækkert, og jeg tænker at det kan bruges på og i alt muligt - lagkager, cupcakes, you name it!


Du skal bruge:
  • 1 omgang blåbærsylt (opskrift her)
  • 2 blade husblas
  • 0,5 liter piskefløde
  • 150 gram hvid chokolade
Læg husblassen i blød i koldt vandt. Varm fløden op i en lille gryde til 80 grader (brug evt. et termometer). Hak den hvide chokolade fint. Hæld halvdelen af den varme fløde over den hakkede chokolade og rør rundt indtil chokoladen er næsten smeltet. Tilsæt resten af den varme fløde og rør igen. Vrid husblassen fri for vand og kom den op i chokolademassen, mens du rører. Kom eventuelt massen igennem en sigte, for at være sikker på at der ingen klumper fra husblassen er. Dæk cremen med husholdningsfilm og lad den køle i køleskabet i minimum 3 timer eller helt til næste dag.

Til anretning: Pisk den kolde, hvide creme hurtigt igennem med en håndmikser. Vend den kolde blåbærsylt i. Sprøjt på kagen og pynt eventuelt med kakao inden servering.


Bon appetit!

// Lea

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.