fredag den 4. marts 2016
Opskrift: Triple chocolate cheesecake
En lille reminder i forhold til opskriften: Når der står at ingredienserne skal være stuetemperatur, så er det faktisk ret vigtigt, da dejen ellers vil skille når du blander den smeltede chokolade i. Da jeg bagte den denne gang havde jeg ikke liiiiige fået ingredienserne ud af køleskabet inden jeg gik i gang, hvilket resulterede i en halv times tid med en hårtørrer i køkkenet, for at varme min dej lidt op. Det var ikke kønt, men det lykkedes da, heldigvis, til sidst. Så gør dig selv den tjeneste og husk at stille dine ingredienser frem i god tid, så du ikke står i samme situation som mig.
Mon ikke du kan finde på en undskyldning for at lave/spise en triple chocolate cheesecake her i weekenden?
// Lea
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(Atom)
Søg i denne blog
Om Bloggen
I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.
Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.
Etiketter
Opskrift
(103)
inspiration
(53)
DIY
(52)
bagværk
(37)
Jul
(26)
Dessert
(25)
Kage
(22)
aftensmad
(22)
sommer
(18)
Efterår
(17)
Efterårsmad
(17)
Snack
(17)
Advent
(16)
Morgenmad
(16)
indretning
(13)
chokolade
(11)
Hækle
(10)
Foto
(9)
Garn
(9)
julepynt
(9)
forår
(8)
guide
(8)
sommermad
(8)
æbler
(8)
Gaver
(7)
Papir
(7)
naturensspisekammer
(7)
brunch
(6)
forret
(5)
Brombær
(4)
Hasselnødder
(4)
Rejse
(4)
frokost
(4)
varme drikke
(4)
Leveret af Blogger.
0 kommentarer:
Send en kommentar