onsdag den 12. august 2015

Opskrift: Bananpandekager med hindbær


Jeg har ikke været så flittig med blogindlægene på det sidste. Jeg er lidt udfordret af at kæresten prøver 4-8 uger med en low fodmap diæt, for at finde ud af, hvad det er han ikke kan tåle udover laktose. Vi, (han) må derfor ikke spise det meste mel, mælkeprodukter, frugter med højt fruktose indhold, og en hel del grøntsager.Så man skal være ret opfindsom for at få det hele til at gå op i en højere enhed. 


Denne opskrift fra forfatteren bag bloggen The Food Club, passer heldigvis ind i diæten, så vi kunne få en lidt hyggelig søndagsmorgenmad i weekenden. Opskriften fandt jeg i den kogebog Lea fortalte om i januar og den har udelukkende opskrifter på morgenmad. Så mon ikke vi skal bladre lidt videre i den, og se om vi ikke kan finde andre opskrifter der passer ind. 

Bananpandekager:
150 g fuldkornsrismel
2 spsk mandelmel
1 tsk bagepulver
½ tsk vaniljepulver
2 æg
2½ dl laktosefri mælk
1 moden banan

Fedtstof til stegning

1 dl laktosefri yoghurt naturel
8-10 hindbær
1 spsk ahornsirup

friske hindbær og pistacienødder til pynt

Tilsæt alle ingredienserne i en skål og blend med en stavblender til dejen er jævn, og bag pandekagerne til de er gyldne og lækre.

Kom yoghurt, hindbær og ahornsirup i en skål og blend også dette til det har en jævn konsistens. 

Top en stabel pandekager med hindbæryoghurten, lidt friske hindbær og lidt hakkede pistacienødder.


Velbekomme.
// Ann


0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.