lørdag den 6. juni 2015

Opskrift: Spinatvafler med laks og rygeostcreme

Her kommer endnu en lækker forårs/forsommer ret, som jeg er sikker på vil finde vej til vores madplan flere gange hen over sommeren. Det er en lækker og nem opskrift. Det tager ikke mange minutter at blende vaffeldejen sammen og de øvrige elementer er også ret hurtige at få klar, mens man bager vaflerne.


Opskriften på vaflerne kender i, det er den samme opskrift, som jeg brugte da jeg lavede vafler med stenbidderrogn og laks. Denne gang bagte jeg bare vaflerne i jernet til belgiskevafler istedet for det til hjertevafler.

Dertil lavede vi en rygeostcreme bestående af et halvt bærer rygeost, en spiseske cremefraishe og et finthakket løg eller purløg hvis man har det. Smag til med salt og peber.

Vi ristede et bundt friske grønne asparges på panden et par minutter, krydret med salt og peber. 

Laksen skar jeg i strimler og så var det bare med at anrette fine laksemadder på vaflerne.. mums..

God weekend til jer derude :)
// Ann

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.