onsdag den 1. april 2015
Opskrift: Spinatvafler med laks eller stenbiderrogn
Inspireret af Vanløseblues mange lækre vaffelopskrifter, sprang vi ud i bagning af salte vafler.
Spinatvafler 6 stk.
Jeg har brugt Vanløseblues' opskrift og lavet dobbelt portion.
2 håndfulde spinat4 æg200 g hytteost2 spsk loppefrøskaller½ tsk salt2 tsk bagepulver
Sådan:
Blend alle ingredienser sammen. Lad dejen stå et par minutter, så bliver den lidt tykkere.
Tænd vaffeljernet og når jernet er varmt fordel en skefuld af dejen, luk vaffeljernet og steg vaflerne til lampen lyser grønt. I vores vaffeljern skulle vaflerne have lidt længere tid. Så prøv dig frem, og bag dem til vaflerne slipper den ene side. Hvis vi gav vores kortere tid, delte valferne sig i to, på hver side af vaffeljernet.Tag vaflen ud med et træspyd og læg den på en tallerken.Gentag til der ikke er mere dej tilbage.
Jeg har brugt Vanløseblues' opskrift og lavet dobbelt portion.
2 håndfulde spinat4 æg200 g hytteost2 spsk loppefrøskaller½ tsk salt2 tsk bagepulver
Sådan:
Blend alle ingredienser sammen. Lad dejen stå et par minutter, så bliver den lidt tykkere.
Tænd vaffeljernet og når jernet er varmt fordel en skefuld af dejen, luk vaffeljernet og steg vaflerne til lampen lyser grønt. I vores vaffeljern skulle vaflerne have lidt længere tid. Så prøv dig frem, og bag dem til vaflerne slipper den ene side. Hvis vi gav vores kortere tid, delte valferne sig i to, på hver side af vaffeljernet.Tag vaflen ud med et træspyd og læg den på en tallerken.Gentag til der ikke er mere dej tilbage.
Laksefyld:
Hjemmelavet basilikumpesto (ristede pinjekerner, et par spsk. revet hård ost ala. parmesan, bladene fra en hel basilikum, 1dl olie og lidt salt.)
Hjemmelavet basilikumpesto (ristede pinjekerner, et par spsk. revet hård ost ala. parmesan, bladene fra en hel basilikum, 1dl olie og lidt salt.)
Tørsaltet laks - vi brugte citron og peber
Spinatblade
Stenbiderrogn fyld:
Øko. Creme fraiche (det synes vi bare smager bedre)
Rødløg i meget fine tern
Let saltede stenbiderrogn (uden hinder)
Fyld vaflerne med frisk spinat, pesto og røget laks, eller creme fraiche, stenbiderrogn og finthakket rødløg.
// Ann
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(Atom)
Søg i denne blog
Om Bloggen
I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.
Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.
Etiketter
Opskrift
(103)
inspiration
(53)
DIY
(52)
bagværk
(37)
Jul
(26)
Dessert
(25)
Kage
(22)
aftensmad
(22)
sommer
(18)
Efterår
(17)
Efterårsmad
(17)
Snack
(17)
Advent
(16)
Morgenmad
(16)
indretning
(13)
chokolade
(11)
Hækle
(10)
Foto
(9)
Garn
(9)
julepynt
(9)
forår
(8)
guide
(8)
sommermad
(8)
æbler
(8)
Gaver
(7)
Papir
(7)
naturensspisekammer
(7)
brunch
(6)
forret
(5)
Brombær
(4)
Hasselnødder
(4)
Rejse
(4)
frokost
(4)
varme drikke
(4)
Leveret af Blogger.
0 kommentarer:
Send en kommentar