fredag den 11. marts 2016

Opskrift: fladbrød med lækkert fyld


Vi kommer nemt til at køre i de samme retter igen og igen, uge efter uge. Jeg er ikke altid så god til at finde på hvad vi skal spise, eller huske de retter vi ikke får så tit. I denne uge er det blevet til ikke mindre end to nye retter. Denne med lækre hjemmelavede fladbrød og en masse smag og en lækker suppe. Mon ikke i får opskriften i næste uge. 


I mellem hækleprojekterne og en omgang influenza begav vi os ud i et fladbrødseventyr. Og det har vi bestemt ikke fortrudt. Inspireret af Valdemarsro, men med vores egen favorit udgave af de syltede løg. Fladbrød
200 g hvedemel
100 g grov mel fx grahams
2 dl vand
3 spsk olie
1tsk salt

Bland sammen og del i 8 stykker. Rul dem flade og steg dem på en pande ved lidt over medium varme. Et par minutter på begge sider.

Marinade
Olie
1 spsk citronsaft
1 spsk tørret mynte
1 spsk tørret oregano
Lidt salt og peber.

Vi brugte 4 par svinekotteletter. Skær kødet i strimler og marineret i finthakket hvidløg, tørret oregano og tørret mynte. Derudover salt, peber, citronsaft og olie. Lad det gerne marinere i køleskabet i et par timer. 

Tzatziki 

Syltede rødløg
2 rødløg i både
1 dl sukker
1 dl vand
1 dl balsamico 

Bland sukker med vand og balsamico i en gryde og varm op. Når lagen koger lad løgbådene koge med i 2-3 min. Lad dem herefter køle af. 
// Ann

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.