onsdag den 17. februar 2016

Inspiration: DiningWeek

I denne uge er der Dining Week, og det har og vil vi benytte os godt af. Eller vi vil i hvert fald ud at spise to gange i denne her uge, og det er langt mere end vi plejer at gøre på en måned, nok også mere end på 3 måneder. Men det er sådan et godt initiativ, at det kunne vi ikke lade være med at udnytte.

I går var vi ude at spise på Prinses Juliana. Maden var virkelig lækker og der var så hyggeligt inde på skibet. Vi havde aldrig været der før, men det er nok ikke sidste gang. Dining Week er en rigtig god måde at besøge nogle af alle de restauranter der er i byen på, til en overkommelig pris. 3 retter til 200 + 25 kr i gebyr. Så er det lidt mere overkommeligt at forsøge sig med steder man ikke kender i forvejen. 


Forret: røget kartoffelsuppe med torsk og syltede løg.


Hovedret: sprængt gris med saltbagt selleri, selleripure, kartoffelterrine og grønkål med mormor dressing.


Dessert: syrlig is med brunsvigersovs og skovsyre.

I aften skal vi afsted igen, det bliver også sidste gang i denne omgang, men det glæder vi os også til. Det bliver en helt anderledes menu hos Brasserie & Restaurant no. 76. 

Hvis nogen af jer har fået blod på tanden, eller tænderne bare er begyndt at løbe i vand, så er det stadig muligt at booke bord. 

Fortsat god uge til jer.
// Ann
0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.