fredag den 8. januar 2016

Opskrift: NaanbrødNu hvor det endelig er blevet rigtig koldt er det super lækkert med noget simremad - og opskriften i dag kan bruges som tilbehør til hvilken som helst slags simremad eller suppe. Jeg elsker naanbrød, men da vi regnede lidt på de er det faktisk lidt dyre selv at købe i længden. Til gengæld er de virkelig billige at lave selv, og ikke sværere end at bage boller eller brød. 


Jeg har tyvstjålet opskriften fra Karen Klarbæk lige her, og den fungerede rigtig godt. Pas dog på med at tilsætte alt melet - kom det i lidt ad gangen, så du er sikker på dejen ikke bliver for tung og for tør. 
Selvom det kræver lidt mere arbejde at stege dem på panden end at bage dem i ovnen, så er det ret hyggeligt, og da de ikke skal have mere end 2-4 minutter på hver side, så går det også ret hurtigt. Som fyld på vores naanbrød brugte vi en lille håndfuld frisk koriander og 2 fed hvidløg, begge dele hakket fint. Vi puttede det ovenpå bollerne inden vi rullede dem ud, hvilket gjorde at kagerullen hang lidt i, men det lykkedes alligevel. 


Temanden kan også godt lide naanbrød.


Vi lavede en dobbelt portion da vi var mange hjemme, og spiste dem dagen også dagen efter til en gang suppe. Hvis du laver en dobbelt portion kan du også sagtens fryse dem og så tage dem op efterhånden som du får brug for dem. Den aften hvor vi lavede dem spiste vi dem til en lækker lammecurry med kikærter og linser, som de passede rigtig godt til. 
Hvad plejer du at spise til sammenkogte retter og supper?

// Lea0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.