fredag den 16. oktober 2015

Inspiration: Bage/is magasin


Kender i online magasinet Lækkerier? Jeg stødte på det i sommer, da de publicerede deres første blad, som var en introduktion til det nye magasin. Efterfølgende er der publiceret 2 magasiner i fuld længde en sommer udgave og en efterårsudgave, og mon ikke der snart er en juleudgave på vej?

Det hele findes som en app, og de nye udgivelser kommer direkte ind i appen. Bladene er fyldt med lækre opskrifter på brød, kager og desserter i det hele taget, inspiration til Instagramers med lækre billeder og reklamer for bageudstyr. Det er et gratis margarine, så reklamerne følger med. 

Jeg tror, jeg inden længe skal prøve kræfter med denne opskrift: 


/ Ann 0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.