mandag den 12. oktober 2015

DIY: Nyt liv til opbevaringsdåser


Engang i foråret købte jeg et sæt med 3 kagedåser. Det var kagedåser med en masse farverige mønstre. Hvis nu ens køkken er lige så småt, ligesom vores, og man bliver nødt til at have kagedåserne stående andre steder, er det jo rigtig fint, hvis de så også passer ind i omgivelserne...


Derfor kom jeg på, at man kunne beklæde dem med noget selvklæbende papir. Her har jeg brugt selvklæbende papir med marmorprint. Hvis kagedåserne i forvejen er ret stramme at sætte låget på, så undlad at sætte papir helt op til kanten af dåsen, men istedet lige til det sted hvor låget slutter. Ellers kan det være meget svært både at sætte låg på og ikke mindst at tage det af igen.

Klip et stykke papir der passer til højden og omkredsen af kagedåsen. (Minus det stykke låget vil dække) vær opmærksom på at papirer er klippet helt lige, og flugter med kanten i bunden af dåsen, ellers vil dåsens oprindelige varme være synlig. Låget har jeg bare givet en omgang sort maling. 
Lige nu er disse kagedåser flyttet ind ved siden af skrivebordet, og er fyldt med gratis postkort og gavebånd.

// Ann

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.