fredag den 4. september 2015

Opskrift: gulerodscupcakes

Når man har stået og lavet sig et dejlig frisk glas juice, ender man med en beholder med diverse frugt og grøntsagsrester. Jeg synes det var lidt fjollet bare at smide det hele ud, så jeg gemte et par poser med resterne og brugte dem til disse fine gulerodscupcakes. 

Opskrift:
200 g rørsukker
2 dl olie
4 æg
4½ dl mel ( Vi brugte halvt fint og halvt grov speltmel)
1 tsk vanilje
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
400 g revet gulerødder ( her brugte vi rester fra gulerod/appelsinjuicen forleden)

Rørsukker og olie blandes godt sammen. Æggene tilsættes et efter et og piskes sammen til det hele er let og skummende.
Mel, vanilje, bagepulver, salt, natron, kanel blandes sammen og røres forsigtigt i æggemassen. De revne gulerødder røres i til sidst og dejen fordeles i cupcakes forme.

Bag i ca. 20-25 min ved 175 grader.

Kagerne skal køles helt af inden glasuren fordeles.

Glasur:
60 g smør
125 flormelis
1 tsk vanilje
100 g flødeost
lidt citronsaft

Pisk alle ingredienserne sammen til den er blød, luftig og blank.



God weekend

// Ann

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.