fredag den 3. juli 2015
Opskrift: Sprød wok
Det sker tit at der står wok på madplanen herhjemme, men det ender tit med at være den samme variant med kylling stegt sammen med gulerødder, løg, peberfrugt og champignon. Men der er jo ingen grund til at gøre fast i samme opskrift. Denne er i hvert fald et super alternativ.
2 kyllingebryst i tern marineret i teriyakimarinade
2 portioner nudler
Mariner kyllingestykkerne i halvdelen af marinaden og steg derefter kyllingen mens nudlerne koges. Når nudlerne er kogt vendes de i panden med kyllingen og tilsæt lidt mere af teriyaki marinade. Pas dog lidt på da den godt kan blive ret salt.
Derudover skal du bruge:
2 store forårsløg i skåret i tynde skiver
1/2 peberfrugt i tern
lidt bønnespire
Frisk koriander
Hakkede cashewnødder
Evt. lime.
Vi havde desværre ikke nogle, men det er super lækkert med frisk limesaft udover, da teriyaki sovsen let bliver meget salt.
Anret lidt nudler og kylling på en tallerken og drys herefter med de friske grøntsager. Slut af med lidt frisk koriander, hakkede cashewnødder og lidt limesaft.
Velbekom :)
// Ann
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(Atom)
Søg i denne blog
Om Bloggen
I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.
Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.
Etiketter
Opskrift
(103)
inspiration
(53)
DIY
(52)
bagværk
(37)
Jul
(26)
Dessert
(25)
Kage
(22)
aftensmad
(22)
sommer
(18)
Efterår
(17)
Efterårsmad
(17)
Snack
(17)
Advent
(16)
Morgenmad
(16)
indretning
(13)
chokolade
(11)
Hækle
(10)
Foto
(9)
Garn
(9)
julepynt
(9)
forår
(8)
guide
(8)
sommermad
(8)
æbler
(8)
Gaver
(7)
Papir
(7)
naturensspisekammer
(7)
brunch
(6)
forret
(5)
Brombær
(4)
Hasselnødder
(4)
Rejse
(4)
frokost
(4)
varme drikke
(4)
Leveret af Blogger.
0 kommentarer:
Send en kommentar