onsdag den 15. juli 2015

Opskrift: Hurtige chokoladecookies


Lige  nu bruger jeg al min energi på ikke at blive deprimeret over det danske sommervejr - den her blæst og kulde er ikke sådan jeg så min ferie. Til gengæld giver det masser af tid indenfor, og så kan man jo ligeså godt give sig til at bage. Derudover er der pt en masse håndværkere herhjemme, som selvfølgelig skal have lidt kaffe og lidt godt til ganen, så i mandags bagte jeg en gang chokoladescones og i går afprøvede jeg så denne opskrift på hurtige chokoladecookies. Opskriften er taget fra kogebogen "Hverdagsmad fra River Cottage", som godt kan anbefales. Hvis I ikke selv har bogen, så kommer opskriften her:
  • 125 g usaltet smør
  • 100 g sukker
  • 75 g brun farin
  • 1 æg, letpisket
  • 2 tsk vaniljeekstrakt
  • 150 g hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 100 g lys eller mørk chokolade, grofthakket
Smelt smørret i en lille gryde. Bland det sammen med begge slags sukker, og pisk æg og vaniljeekstrakt i. Sigt mel, bagepulver og salt i og rør rundt, Tilsæt chokoladen. Sæt store dessertskefulde af dejen på en bageplade med bagepapir. Lad der være 4 cm mellem kagerne - de flyder ud under bagningen. Bag dem i 8-10 minutter ved 190 grader, indtil de er lysebrune. 
Småkagerne her gør sig rigtig godt i det kolde sommervejr, gerne med en kop brandvarm kaffe eller te til. Skål for den varmeste vinter længe - eller..

// Lea 

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.