fredag den 17. juli 2015

Inspiration: Sverige


I uge 28 var jeg på kanotur i Sverige. Vi havde høj sol og 25-30 grader hele ugen, så vi blev godt stegt ude på de blanke søer. Vi havde 5 hele dage til at sejle i, og turen var på ca. 67 km, hvor vi havde en lang (ca. 400 m) og en kort ( en vejs brede) overbæringer. 


Vi sejlede i området på grænsen mellem Dalsland og Värmland. Vi boede enten i en af de mange shelters der er sat op overalt, i bivuak hvis shelterne allerede var optagede eller i telt hvis myggene var særligt glade for en. Ved hver overnatnings plads var der etablerede bål pladser hvor maden kunne tilberedes, vi brugte dog hovedsagligt trangia. Ved de fleste overnatningspladser var der også et das, og man kunne få et køligt bad i søerne. 

Nedenfor kan i se nogle af de smukke solnedgange og den flotte svenske natur. Jeg drømmer mig allerede tilbage, håber jeg snart skal afsted igen, hvis ikke på kanotur, så måske besøge en svensk ødegård. Måske sådan en kano tur også var noget for dig?
/ Ann

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.