onsdag den 10. juni 2015

Hvad sker der i Aalborg i juni?


Sommeren er over os, og vejret er ved at have fundet ud af, hvilken måned kalenderen står på. Derfor er der alt mulig grund til at finde ud af, hvad der sker i byen i den nærmeste tid. Jeg har forsøgt at samle nogle af de koncerter, events og andre arrangemnter - gratis og med betaling - der er at finde i Aalborg i juni måned. Og mon ikke der kommer en for juli og august også :)


Den 20 juni er der koncert på havnen med Djämes Braun & Danseorkestret i forbindelse med  Landstævnetyvstart. Læs mere på facebook eventet her.

23 juni er der en masse Skt. Hans arrangementer i hele Aalborg. Visit Aalborg har samlet en hel del arrangementer, så det burde være muligt at finde et bål med en heks i nærheden af dig.

d. 26 juni tager Skråen hul på den første af 10 Fredagsfests koncerter i Karolinelund. Den første kunstner der er på tapetet er Poul Krebs. Når man nu er til koncert i Karolinelund kan man jo godt tage et smut til afterparty på Skråen, se hele programmet her.

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.