fredag den 3. april 2015

Opskrift: æggekopper


Så I Anns opskrift på spinatvafler i onsdags? Hold fast, hvor så det lækkert ud! Den opskrift skal jeg helt sikkert have afprøvet herhjemme, måske her i påsken. Det er jo lækkert med et par ekstra helligdage (også selvom jeg ikke har fri fra studiet). I dag har jeg også en opskrift til jer, som med fordel kan laves her i påsken. 


Nu hvor vi har fri og måske ligefrem har mulighed for at sove længe, er det vist på sin plads med en lækker påskebrunch. Måske du har inviteret venner eller familie på besøg? Ellers kan man med fordel lave opskriften her for at forkæle sig selv lidt. Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg skal kalde dem, så herhjemme hos os hedder de æggekopper. Det lyder måske lidt underligt, men det smager fortrinligt! 

Du skal bruge:                                         10-12 stk
  • 5 store æg
  • 2 dl hytteost
  • div. grøntsager (jeg brugte 1/2 squash, 1 snackpeber og 8 små buketter broccoli)
  • salt og peber
  • evt. revet ost
Pisk æggene og hytteosten sammen. Krydr med salt og peber. Smør dine muffinsforme grundigt med olie, også selvom de er belagt med teflon. Fyld dem halvt op med din æggemasse. Skær dine grøntsager i mindre stykker og put ned i æggemassen. Slut evt. med revet ost på toppen. Bag dem i 20-25 minutter v. 180 grader varmluft, indtil de er faste i midten og gyldne på toppen. 
Spis dem lune som tilbehør til brød, brunchpølser eller hvad du har lyst til. Opbevar dem i en bøtte i køleskabet i et par dage, og lun dem evt. i ovnen eller mikroovnen når du får lyst til en. De er også lækre i en fuldkornswrap, som en slags morgenmadsburrito. Hvem skal du forkæle med påskebrunch?

// Lea0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.