mandag den 20. april 2015

Opskrift: Jomfruhummer og æblesalat


Nu hvor der er SÅ lækkert et vejr, er det nærlæggende at kigge lidt på nogle mere sommerinspirerende opskrifter. Vi fandt et godt tilbud på jomfruhummer, og måtte derfor til at finde ud af hvad vi skulle finde på med dem. Det blev til en lækker frisk salat med stegte jomfruhummerhaler.. Mums.Jomfruhummerhaler:
Del de forkogte hummerhalerne i to mens de stadig har skal på, og fjern tarmen. Steg på en pande med rigeligt hvidløgssmør. i 1 min på kødsiden og 2 min på skalsiden. Inden de er helt færdige hæld et skvis hvidvin over og overhæld hummerhalerne med hvidløgssmør/hvidvinsblandingen.

Æblesalat:

  • Et æble i små tern
  • En snack peber i små tern
  • Agurk i små tern
  • En dl. Edemame bønner
  • Meget fintskåret spidskål
Server evt. på en dag med blå himmel og dejlige forårstemperaturer. Så føles det næsten som sommer.
// Ann

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.