mandag den 6. april 2015

Opskrift: Forårsmorgenmad


Nogle gange er det rart at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden, og det bestemte vi os for at gøre her i påsken. Jeg synes også den har ret mange forårstegn i sig, så mon ikke det kan gentages her i løbet af foråret en, en af de morgener hvor man har lidt ekstra tid, og vil gøre lidt mere ud af morgenmaden.



Stegte asparges med kogte æg og sennepscreme

 Et bundt asparges (Jeg kan bedst lide de aller tyndeste jeg kan finde).
Steg nogle minutter på en varm pande, vend engang i mellem.

2 æg
Kog æggene som du bedst kan lide dem. 

Sennepscreme:
1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk. Dijon sennep med honning
2 spsk. Vand
Finthakket purløg
1 dl. Creme fraiche
Salt og peber

Æggeblomme, sennep og vand piskes sammen under lav varme. Når blandingen tyknes tilføjes creme fraiche og en lille håndfuld finthakket purløg.




//Ann


0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.