mandag den 6. april 2015
Opskrift: Forårsmorgenmad
Nogle gange er det rart at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden, og det bestemte vi os for at gøre her i påsken. Jeg synes også den har ret mange forårstegn i sig, så mon ikke det kan gentages her i løbet af foråret en, en af de morgener hvor man har lidt ekstra tid, og vil gøre lidt mere ud af morgenmaden.
Stegte asparges med kogte æg og sennepscreme
Et bundt asparges (Jeg kan bedst lide de aller
tyndeste jeg kan finde).
Steg nogle minutter på en varm pande, vend
engang i mellem.
2 æg
Kog æggene som du bedst kan lide dem.
Sennepscreme:
1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk. Dijon sennep med honning
2 spsk. Vand
Finthakket purløg
1 dl. Creme fraiche
Salt og peber
Æggeblomme, sennep og vand piskes sammen under lav varme.
Når blandingen tyknes tilføjes creme fraiche og en lille håndfuld finthakket
purløg.
Etiketter:forår,inspiration,Morgenmad,Opskrift,påske
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(Atom)
Søg i denne blog
Om Bloggen
I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.
Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.
Etiketter
Opskrift
(103)
inspiration
(53)
DIY
(52)
bagværk
(37)
Jul
(26)
Dessert
(25)
Kage
(22)
aftensmad
(22)
sommer
(18)
Efterår
(17)
Efterårsmad
(17)
Snack
(17)
Advent
(16)
Morgenmad
(16)
indretning
(13)
chokolade
(11)
Hækle
(10)
Foto
(9)
Garn
(9)
julepynt
(9)
forår
(8)
guide
(8)
sommermad
(8)
æbler
(8)
Gaver
(7)
Papir
(7)
naturensspisekammer
(7)
brunch
(6)
forret
(5)
Brombær
(4)
Hasselnødder
(4)
Rejse
(4)
frokost
(4)
varme drikke
(4)
Leveret af Blogger.
0 kommentarer:
Send en kommentar