fredag den 27. marts 2015

Inspiration: billedredigering


Når det går lidt hurtigt i hverdagen, er det meget rart at kunne færdigbehandle billederne til bloggen hurtigt på iPaden..En af mine yndlings apps er PS Express, som er Adobe Photo Shop's Tablet/telefon udgave, hvor man nemt kan anvende de forudbestemte filtre, eller redigere lidt på lyset, skygger, eller en af de mange andre redigeringsmuligheder. Den fås både til Apple og Android.
Når jeg skal bruge billeder til bloggen plejer jeg altid lige at gå ind og lysne billederne yderligere. Det er bare rare at se på, end mørke billeder.


Phonto har en masse fine skrifttyper, jeg ofte bruger efter jeg har redigeret selve billedet i PS Express. Jeg er specielt begejstret for de forskellige skrivemaskine skrifttyper.
Du kan finde Phonto til Apple og Android her.ABM er også en af de apps jeg altid vender tilbage til, det er pigerne bag bloggen A Beautiful Mess der står bag denne app, og her er forudbestemte filtre og en masse borders, doodles og fortrykte phrases, man hurtigt kan tilføje til sine billeder.Hvis jeg istedet vil behandle billeder hurtigt på computeren, ved. fx. at tilføje noget tekst ell. lignende, er det ofte PicMonkey, jeg slår vejen forbi. Der er en hel del nemme og hurtige redigeringsmuligheder og billederne kan også nemt beskæres til lige det format man skal bruge, om det er et cover til facebook, eller et billede til Instagram.Hvilke programmer eller apps bruger i når i hurtigt skal have redigeret billeder?
// Ann

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.