fredag den 27. februar 2015

Inspiration: BrunchNu er det snart weekend igen, og måske vil du bruge den på at hygge lidt om dem du holder af. I sidste uge havde kæresten og jeg aftalt at vi skulle ud i byen for at spise en lækker brunch, men jeg vågnede op med snot, hoste og øjne der løb i vand. Det, en tur ud i byen, var jeg ikke helt klar på. Istedet tog kæresten ud for at handle ind til en rigtig lækker brunch.


Brunchen bestod bl.a. af en hjemmelavet banan/blåbær drikkeskyr. 
2 dl skyr blendes sammen med 2 dl mælk, en halv banan og en håndfuld blåbær, til den er jævn. Hæld drikkeskyren op i et glas og pynt evt. med hjemmelavet müsli eller granola og friske blåbær. 

Frugt - honning melon og vindruer.

Ost - skæreost og brie.

Friskbagt croissant (godt nok færdig dej, måske vi skulle prøve at lave dem fra bunden en dag).

Små chorizopølser, scramble eggs og bacon. 

Rugbrød og et par skiver af et godt flute. 

Og som en lille dessert, en mini chokolade muffin. 

Friskpresset appelsin juice.

Varm Cool Mint te, eller lækker kaffe.

Hvad skal der være på din brunchtallerken? Er der noget du ikke vil undvære?
En af fordelene ved at lave brunch der hjemme, er at den er noget billigere end,hvis man skal ud på en café. Og derudover får man kun de ting, man kan lide. Jeg synes altid der er et eller andet underligt, jeg ikke er super begejstret for, en mega stærk fancy ost, eller fancy pålæg.
Men det er nu også hyggeligt at komme ud, og der er nogen der laver maden til en. Hvor tager i hen, når der skal spises brunch? 

/Ann 

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.