mandag den 19. januar 2015

DIY: Crop top


Du har sikkert lagt mærke til, at crop tops er overalt i butikkerne i øjeblikket. Det er lidt pudsigt, når det nu er vinter og ikke bar-mave-vejr, men sådan er det vel med mode - det er ikke altid så praktisk. Jeg har i et stykke tid gerne ville have en crop top til mine højtaljede nederdele, men jeg har ikke kunnet finde en der passede som jeg gerne ville have det. Derfor har jeg haft symaskinen fremme og lavet en selv. Det er meget simpelt og tager ikke mere end en eftermiddag, så hvis du selv kunne tænke dig en, er her en lille guide. 


Du skal bruge en trøje, lidt elastik, en saks og en symaskine. Start med at vende vrangen ud på din trøje. Tag den på og markér der hvor den skal gå til med en knappenål. 


Klip nu ca. 2 cm under knappenålen. 


Zigzag rundt i kanten på din trøje, så du ikke risikerer at den trevler. 


Fold kanten op hele vejen rundt, så den er lige så lang som der hvor du startede med at markere med knappenålen. Sørg for at det er lige hele vejen rundt. Sæt fast med knappenåle.


Der skal sys en løbegang hvor elastikken kan være, så derfor skal du ikke sy hele vejen rundt, men lade en lille åbning være tilbage. Jeg satte en knappenål på tværs, for at huske på at stoppe.


Sy nu hele vejen rundt, bortset fra 3-5 cm til sidst.


Mål din talje, der hvor trøjen skal stoppe, og klip et stykke elastik i den længde. Sæt en sikkerhedsnål i den ene ende af elastikken og før den rundt i løbegangen. Pas på, at den anden ende ikke ryger med ind.Sy de to elastik-ender sammen, enten i hånden eller på symaskinen.Så har du lavet en crop top! Hvis du vil, kan du sy den sidste del af løbegangen i hånden, men eftersom den er indvendigt er det ikke nødvendigt. 
Og fordi man altid skal huske at danse.. 
Ha' en dejlig, dansende uge!

// Lea

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.