fredag den 26. december 2014

Opskrift: Varm chokolade
Vi håber i er kommet godt igennem juledagene. Efter sådan et par dage, hvor man har siddet indenfor og spist hele dagen, kan det være rigtig rart at komme en tur udenfor i den friske luft og få rørt sig lidt.

Efter sådan en forfriskende travetur, vil en lækker varm kop chokolade være rigtig godt til at få varmen igen. Her er lidt inspiration til to forskellige slags varm chokolade. En i en rigtig juleudgave med en sukkerstok og en voksenudgave med et skvat Bailey's.


  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g mælke chokolade
  • 1 l laktosefri mælk


Det er lidt en smagssag hvilken slags chokolade man vil bruge. Jeg vil gerne have en både intens og let sød varm chokolade, og det har jeg fået ved at blande den meget mørke chokolade med mælkechokoladen.Først hak chokoladen og tilsæt den sammen med mælk i en gryde ved medium varme. Når chokoladen er smeltet er den varme chokolade næsten klar. Så skal du bare beslutte dig for om det skal være med Bailey's eller mint smag.
Hæld den varme chokolade op i et krus og hæld enten lidt bailey's i eller rør rundt i den med en sukkerstok.


Glædelig jul
// Ann

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.