mandag den 22. december 2014

Nem Julefrisure: Fletning + KnoldNogle gange synes jeg det kan være svært, at finde ud af hvordan man skal sætte håret til fest og højtider. Jeg kan godt lide at gøre lidt ud af det, men jeg gider heller ikke bruge flere timer på det. Her det sidste stykke tid har en rodet knold været en af mine yndlingsfrisurer, så for at holde det lidt simpelt er her en idé til hvordan du kan gøre den lidt finere - fx til juleaften.
Det eneste der bliver tilføjet er en omvendt fransk fletning, men du kan også sagtens gøre det med en almindelig fransk fletning.

Start med at vende hovedet nedad, og flet en omvendt eller almindelig fransk fletning fra nakken op mod toppen af hovedet. Når du når toppen sætter du elastik i, så du har en høj hestehale. Ret dig op igen. Toupér hestehalen så du får en masse fylde, og sæt håret fast i en rodet knold med en masse hårnåle. Ret evt. fletningen til med hårnåle - det kan være svært at lave en perfekt fletning når man ikke kan se hvad man laver. Slut af med masser af hårlak, så håret bliver hvor det skal. 
Hvis du mangler flere idéer til en frisure til juledagene, så kig forbi bloggen The Small Things Blog. Hun har rigtig mange gode frisurer - jeg har flere gange prøvet dem, og det lykkes faktisk altid at få et pænt resultat. Hun har frisurer både til mellemlangt og langt, tykt og tyndt hår, så kig i hendes arkiver efter noget du bryder dig om. 

Ellers er der ikke meget mere tilbage, end at ønske jer alle en rigtig dejlig jul! Vi holder nogle dages juleferie på bloggen, men er tilbage med et par indlæg mellem jul og nytår. Nyd de næste dage med mad, familie og hygge!

Stort julekram fra os til jer!

// Lea0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.