mandag den 29. december 2014

Opskrift: Cheesecakemousse


Knap er juledagene ovre, før nytårsaften er her. I år har vi hjemme hos os valgt at fokusere på god mad og hygge, frem for fest og farver. Det betyder, at vi satser på intet mindre end 5 lækre retter! Nu, hvor jeg er ved at være fyldt op med indtryk og julemad synes jeg det virker en smule ambitiøst, men da jeg planlagde det, syntes jeg det var en alletiders idé! Desserten bliver dog ikke noget problem, da den nemt kan laves dagen i forvejen. Den er desuden hurtig at smække sammen, og så smager den hammer lækkert. 


Cheesecakemousse: (til 4 personer)
  • 230 g naturel smøreost (jeg plejer at bruge Philadelphia)
  • 100 g flormelis
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 250 ml piskefløde
  • 8 Digestive kiks
  • Toppings (fx lakridspulver og frysetørrede hindbær)
Rør smøreost, flormelis og vaniljeekstrakt sammen i en skål. Pisk fløden stiv og vend i smøreost-blandingen. Knus digestive kiksene (2 pr portion), og anret cheesecakemoussen ovenpå. Pynt med fx lakridspulver og frysetørrede hindbær, som jeg har gjort her. 

Prøv at vende kakao i blandingen for en chokolade-variant, eller følg opskriften her for en frisk, lidt sommeragtig version (bruger amerikansk cup-mål). 

Ha' et rigtig godt, og sikkert, nytår - vi ses i 2015!

// Lea


0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.