onsdag den 12. november 2014
Opskrift: Grøntsagsrisotto med kylling
- 1 stort løg
- 5 store champignons
- 2 gulerødder
- 1/2 lille fennikel
- 300 g Kylling
- 1/2 l Grøntsags bouillon
- 2 dl Risotto ris
- 1 håndfuld Parmesan eller anden lignende ost
- Olie
- Salt, peber
Skær kylling i små tern, krydder med salt og peber og steg i olie til det er næsten færdigt. Tag kyllingen op på en tallerkenen til senere.
Svits løg og gulerødder i olie og tilsæt ris. Lad risene suge noget af olien og tilsæt efter lidt tid, l1 dl bouillon. Rør omhyggeligt hele tiden, skru ned på middelvarme.
Når risene har suget bouillonen til sig, tilsæt endnu en dl. Tilsæt champignons og fennikel.
Fortsæt med at røre og tilsætte bouillon til der ikke er mere tilbage. Det tager ca 20 min.
Tilsæt kyllingen og rør en håndfuld parmesan i for en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Velbekomme
// Ann
Etiketter:Efterårsmad,inspiration,Opskrift
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(Atom)
Søg i denne blog
Om Bloggen
I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.
Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.
Etiketter
Opskrift
(103)
inspiration
(53)
DIY
(52)
bagværk
(37)
Jul
(26)
Dessert
(25)
Kage
(22)
aftensmad
(22)
sommer
(18)
Efterår
(17)
Efterårsmad
(17)
Snack
(17)
Advent
(16)
Morgenmad
(16)
indretning
(13)
chokolade
(11)
Hækle
(10)
Foto
(9)
Garn
(9)
julepynt
(9)
forår
(8)
guide
(8)
sommermad
(8)
æbler
(8)
Gaver
(7)
Papir
(7)
naturensspisekammer
(7)
brunch
(6)
forret
(5)
Brombær
(4)
Hasselnødder
(4)
Rejse
(4)
frokost
(4)
varme drikke
(4)
Leveret af Blogger.
0 kommentarer:
Send en kommentar