mandag den 3. november 2014

EfterårsfotosJeg synes tit, jeg hører at folk er trætte af, at det er blevet efterår og at det bliver så koldt og trist. Regnen og stormvejr er også nogle af argumenterne, men jeg synes i skulle tage af sted ud i naturen, der er så mange flotte ting at se på og tage billeder af.
De flotte efterårsfarver, mange forskellige svampe og det at solen står lavt giver også en vildt flot effekt. Så at tage kameraet under armen er altså ikke kun noget man skal gøre om foråret hvor blomsterne myldre frem, eller i sommermånederne. Der er en masse ting at fotografere i efteråret. Hvis man er heldig at have en fridag og kan komme ud af sengen i ordentlig tid kan man være heldig at alting er badet i dug eller at halvdelen af byen er forsvundet i tåge. 
Det er kun fantasien og tålmodigheden der sætter grænserne. 

God tur derude,
// Ann


0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.