fredag den 31. oktober 2014

Opskrift: EfterårsdrinksJuhuu, det er fredag! Lige meget om jeg har planer om at skulle ud og mødes med folk, eller om jeg skal bruge en aften på sofaen med en god film, så elsker jeg fredag aften! Måske er det tanken om at jeg kan sove længe dagen efter (hvertfald for det meste). 


Noget der passer virkelig godt til en fredag aften er drinks, men nu hvor det er ved at være koldt og gråt er det som om den sædvanlige, sommerlige mojito ikke passer så godt til vejret længere. Derfor gik jeg på jagt efter efterårsdrinks på Pinterest, inviterede et par veninder forbi og testede opskrifter. Efter lidt tweaks, og omregninger fra amerikanske måle-enheder, endte vi med et par lækre opskrifter. Hvad enten du har planer om en aften på sofaen eller du får venner på besøg, så bliver alt bare lidt bedre med en drink i hånden. Lad mig introducere dig for Spiced Cider Margarita og Golden Boy.Den første drink er Spiced Cider Margarita, løst baseret på opskriften her. Start med at lave en omgang spiced cider (krydret æblemost):

4 cups (1 cup = 2,4 dl) æblemost
2 spsk rørsukker
1 kanelstang
1/4 tsk kardemomme
5 hele nelliker
saft fra en halv citron

Lad blanding småkoge i 30 minutter. Fjern kanelstangen og nellikerne. Lad den køle af.  

Spiced Cider Margarita
- 9 cl mulled cider 
- 1/2 tsk citron saft
- 1/2 cl Grand Marnier
- 2,5 cl tequila (brug gerne en let-lagret, gylden slags)

Lav en blanding af sukker og kanel. Dyp kanten af glasset i lidt citronsaft, inden du dypper glasset i kanel-sukker blandingen. 

Bland alle ingredienser sammen (gerne i shaker) og servér i glas med kanel-sukker kant. Til den næste drink (baseret på denne opskrift) skal der bruges en kanelsirup, som kan laves på forhånd:

1 cup vand (2,4 dl)
3/4 cup rørsukker (1,8 dl)
3 kanelstænger

Lad det småkoge i 15 minutter, inden du fjerner kanelstængerne og lader den afkøle.

Golden Boy
- 2,5 cl whiskey
- 7 cl æblemost
- 0,5 cl kanelsirup
- 2 spsk citronsaft

Bland alle ingredienserne sammen (gerne i shaker). Servér med en citronskive på glasset eller en tynd skive citronskal i glasset (ligesom her). 


Drengene i selskabet kunne bedst lide margarita'en, mens min favorit var Golden Boy. Begge drinks er dog værd at smage, og er også forberedelserne værd, så kom bare i gang med at fejre at det er weekend!// Lea

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.