mandag den 13. oktober 2014

Opskrift: Varm chai æblemost


Når det rigtigt blæser og regner udenfor, så er der intet bedre end at sidde på sofaen med et tæppe, en god film eller god bog, og en kop med et eller andet varmt og lækkert. Jeg er stadig vild med efterårets æbler, så her er endnu en lækker æbleopskrift, dog af den flydende slags.


Du skal bruge:
1 kop (eller glas, eller hvad du nu drikker det af) ufiltreret æblemost 
1 chai tebrev

Varm æblemosten enten i mikroovn eller i en gryde. Når æblemosten næsten koger tilsættes tebrevet. Lad det trække indtil den krydrede smag er trængt ud i æblemosten, gerne i 5 minutter. 

Servér den som den er, eller lav en luksus-udgave med flødeskum og et drys kanel eller kakako på toppen. Sæt dig til rette på sofaen, og nyd den mens den er varm.

Lad vinden blæse og regnen tromme mod ruden - efterårshyggen begynder nu!

// Lea

Ps. Jeg er sikker på et lille shot rom ville klæde den, hvis den skal varme ekstra meget. 

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.