fredag den 27. maj 2016

Opskrift: Rabarber-jordbær cheesecake mousse


Cheesecake mousse er seriøst en god opfindelse! Det smager himmelsk, men tager ikke nær så lang tid at lave som en rigtig cheesecake. Derudover kan man varierer smagen med lige det man har lyst til, og så har jeg endnu ikke mødt nogen som ikke kan lide den - selv folk som ellers ikke er så meget til cheesecake. Så alt i alt, en must-have opskrift. 


Jeg har postet opskriften på cheesecake mousse før lige her, hvor jeg brugte den som dessert nytårsaften. 


Den her gang har jeg lavet en lidt friskere sommerversion med rabarber og jordbær, og det klæder den bestemt også. Brug grundopskriften fra før, men tilsæt derudover en portion rabarber-jordbær sylt bestående af:

  • 125g rabarber skåret i stykker
  • 100g jordbær
  • ca. 50g sukker (mindre hvis dine jordbær er meget søde)
Bland det hele i en lille gryde, og lad det simre i et kvarters tid. Blend det med en stavblender, og vend det afkølet sammen med din cheesecake mousse. Servér med ekstra jordbær på toppen, og alle er glade! 


Hvad er din yndlings sommerdessert? Den her opskrift kunne sagtens snige sig op på en top 5 for mit vedkommende!

// Lea0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.