onsdag den 18. maj 2016

Opskrift: Passions-lemon curd


Hvis der er noget der madens svar på solskin, så må det være lemon curd! Det er utrolig lækkert og friskt, og ikke for tungt. Til denne opskrift har jeg taget en klassisk lemon curd og erstattet noget af citronen med passionsfrugt, og det gør den en smule mere krydret i smagen. 
Du skal bruge:
  • saft fra 8 passionsfrugter
  • saft og revet skal fra 2 økologiske citroner
  • 3 æg
  • 160g sukker
  • 70g smør i tynde skiver
Pisk saft, sukker og æg sammen i en gryde over svag til middel varme, indtil sukkeret er opløst. Tilsæt smør og citronskal. Pisk indtil massen begynder at tykne, og tag den derefter af varmen. Hæld den på glas og opbevar i køleskabet. 

Servér den på friskbagte scones, på brød, i/på kage, på yoghurt eller is, eller find selv på noget andet.  

Solskin på glas, ta-da! 

// Lea


0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.