onsdag den 2. december 2015

Opskrift: farverig salat og quinoa-kylling

Når det er så koldt, gråt og vådt udenfor er det rart med en lækker salat, der sætter lidt farver på hverdagen. Vi er godtnok i december måned, men for at jeg kan holde alt julemaden ud, er det fint med noget lækkert og frisk engang i mellem. 


Salat:
Fintsnittet rødt spidskål
Agurk i tern
Forårsløg i skiver
Peberfrugt 
Radise

Kylling med quinoa:
Kog quinoa som anvist på pakken. 
Skær kyllingebrystet i mindre stykker og vend dem i mel med lidt salt og friskkværnet peber, vend herefter i et sammenpisket æg og til sidst i quinoa. Bag kyllingestykkerne i ovnen i ca. 15 min. Velbekomme
// Ann 


0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.