mandag den 21. december 2015

DIY: Flettede julehjerter


Der er rigtig gået traditionel dansk hjemmelavet julepynt i den i år. I sommer var jeg med mine forældre, bror, svigerinde og kæreste i Den Damle By i Århus. På vej igennem købmandsgården får min mor og jeg øje på en bog der hedder 'Sådan lærte min mor mig at flette julehjerter' og vi blev enige om at den skulle vi have med hjem. Bogen fortæller lidt om den danske julepynts historie og der er derudover ca. 150 forskellige skabeloner på flettede julehjerter.
Her i november og december har den så stået på julehjerte fletteri, og årets tema er hjerter med hjerter i. Hvis du lige nu tænker, at du ikke helt har julepynt nok til dit juletræ, så skynd du dig ud og køb lidt glanspapir og begynd fletteriet :) 


Hvis du ikke lige har bogen, eller kender nogen der har den, så er der her et link til nogle skabeloner
Det er ikke første gang at min jul er gået med at flette julehjerter, for nogle år siden brugte jeg fint papir og gavepapir til at flette hjerter med. På en eller anden måde synes jeg de er lidt mere afdæmpede end den klare hvide og julerøde. Jeg har tidligere klistret dem på et stort lærred hvor de kunne hænge fint, da vi ikke har plads til et juletræ. Ellers kan de også sagtens bruges som pynt i vinduerne. 


Hvilket julehjerte er din favorit?
// Ann 


2 kommentarer:

  1. du er velkommen i denne klub hvis du stadig maler i vokenbøger
    https://www.facebook.com/groups/1099628613380730/

    SvarSlet
  2. du er velkommen i denne klub hvis du stadig maler i vokenbøger
    https://www.facebook.com/groups/1099628613380730/

    SvarSlet

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.