fredag den 15. maj 2015

Opskrift: Ovnbagte rødbedechips


Nogle gange synes jeg det kan være svært at finde på velsmagende snacks i hverdagen, der heller ikke er alt for usunde. Jeg havde nogle rødbeder liggende i køleskabet, og tænkte at jeg ville forsøge at lave rødbedechips, og faktisk gik det rigtig godt! Og så er det ret let at gå til.


Skræl dine rødbeder og snit dem tyndt på et mandolinjern. Hvis du ikke vil have lyserøde fingre, er det bedst at bruge handsker. Vend dine rødbedeskiver i lidt olie og del dem ud på bagepapir. De må gerne ligge tæt, men må ikke overlappe. Du skal regne med at én rødbede fylder en hel plade. Drys med lidt salt og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i ca. 20 minutter. Hold godt øje med dem undervejs, så de ikke bliver for mørke. De er nok ikke helt sprøde når du tager dem ud, men hvis kanten krøller er de ved at være færdige. Lad dem køle af i et par minutter, hvorefter de også gerne skulle være blevet sprøde. Spis dem samme dag.

// Lea 


0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.