fredag den 1. maj 2015

Opskrift: Mojito med passionsfrugt


Det er fredag! Det i sig selv er en god undskyldning for at nyde en lækker drink i aften, #amiright? Her om foråret, når solen begynder at kigge mere frem, og man kan finde en god plads i læ, så kan det næsten føles som om sommeren er ved at være her. Én af mine yndlingsdrinks om sommeren er mojitos - de er så dejlig forfriskende. Noget af det bedste ved dem er, at de er så nemme at variere, afhængig af hvilken frugt man lige har liggende. Så hvis du trænger til noget andet end den klassiske mojito, men stadig er fan af den friske lime-smag, så prøv at lave en mojito med passionsfrugt. 


Til 1 drink skal du bruge:
  • saften fra 2-3 passionsfrugter
  • 2 spsk limesaft
  • 1 tsk rørsukker
  • 5 store mynteblade
  • 4 cl hvid rom
  • Knuste isterninger
  • dansk vand
Start med at si frugtkødet og kernene fra passionsfrugterne, så du får saften. Hæld passionsfrugtssaften i et glas og knus sukker og mynteblade sammen med saften med en morterpistel.  Fyld glasset halvt op med knust is, bland limesaft og rom i, og top op med dansk vand. Bottoms up!
Jeg har et granatæble i køleskabet og går med skumle planer om at forsøge mig med en mojito med granatæble snart. Stay tuned.

God weekend!

// Lea

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.