onsdag den 11. februar 2015

Opskrift: PeanutbutterkuglerHvis der er noget jeg elsker mere end morgenmad, så er det morgenmad jeg kan tage med på farten eller spise i løbet af hele dagen som snack. Og det er lige præcis det, de her peanutbutterkugler kan! De er lette og hurtige at lave, og når jeg først har dem i køleskabet fungerer de både som morgenmad, formiddagssnack, eftermiddagshapser og natmad. Hvis du kan lide peanutbutter, vil du elske de her kugler! 


Jeg fandt opskriften på denne blog, men har skrevet den om til gram i stedet for cups. 

Du skal bruge:
  • 100 g havregryn
  • 70 g kokosmel
  • 135 g chunky peanutbutter
  • 90 g honning
  • 1 spsk chia frø
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
Hvis du har lyst til at gøre det lidt ekstra lækkert, kan du med fordel blande lidt tørrede tranebær eller lidt hakket chokolade i. Bland alle ingredienser sammen, indtil honning og peanutbutteret er fordelt ligeligt på resten. Tag små stykker af "dejen" og tryk sammen til kugler. Læg dem i en kagedåse og lad dem hvile i 20 minutter i køleskabet, inden du spiser dem. Man kan også godt spise dem uden at komme dem i køleskabet først, hvis man er utålmodig (som jeg er). De kan uden problemer holde sig i op til en uge i køleskabet, men så længe holder de aldrig herhjemme. 
De er fænomenale til en kop kaffe, så skynd dig at røre en portion samme og sæt en kande kaffe over! Nyd dem! 

// Lea 

0 kommentarer:

Søg i denne blog

Om Bloggen

I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.

Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.

Etiketter

Opskrift (103) inspiration (53) DIY (52) bagværk (37) Jul (26) Dessert (25) Kage (22) aftensmad (22) sommer (18) Efterår (17) Efterårsmad (17) Snack (17) Advent (16) Morgenmad (16) indretning (13) chokolade (11) Hækle (10) Foto (9) Garn (9) julepynt (9) forår (8) guide (8) sommermad (8) æbler (8) Gaver (7) Papir (7) naturensspisekammer (7) brunch (6) forret (5) Brombær (4) Hasselnødder (4) Rejse (4) frokost (4) varme drikke (4)

Følg os på Bloglovin'


Følg os på Instagram

Pin it!

Om os

Om os
Lea & Ann
Leveret af Blogger.