mandag den 9. november 2015
Opskrift: Salat med græskar
Ingredienser:
Græskar ( her er som sagt brugt carnival squash, men hokaido og andre former for græskar kan også sagtens bruges)
Olie
Salt
Peber
Salat:
Rucolasalat
Agurk
Avokado i skiver
Rødløg
Granatæblekerner
Hakkede cashewnødder
Vinegrette:
1 del olie
1 del granatæblesaft
3/4 del æbleeddike
1 tsk hakket ingefær
1 fed hvidløg
Del græskarret og tag kernerne ud. Skær græskaret i 1 cm brede skiver, læg dem i en pose med salt, peber og olie, og fordel det over alle græskarstykkerne. Fordel dem herefter på en bageplade og bag til stykkerne er møre, ca 20-25 min ved 200 grader.
I mens græskarret er i ovnen, skuld lidt rucola, skær agurk i mindre stykker og avokado i strimler. Fordel en passende mængde på en tallerkern drys med hakkede cashewnødder og granatæblekerner.
Bland ingredienserne til vinegretten godt sammen og hæld over salaten.
Server med fx. et stykke kylling som her.
Etiketter:aftensmad,Efterår,Efterårsmad,græskar
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(Atom)
Søg i denne blog
Om Bloggen
I tænker måske, hvad står MTOTFLS for? Det er egentlig ret simpelt. M står for mandag, T for tirsdag, O for onsdag osv.
Bloggen er en livstilsblog med en blanding af DIY, opskrifter, fotografering og andre ting vi får vores hverdag til at gå med.
Etiketter
Opskrift
(103)
inspiration
(53)
DIY
(52)
bagværk
(37)
Jul
(26)
Dessert
(25)
Kage
(22)
aftensmad
(22)
sommer
(18)
Efterår
(17)
Efterårsmad
(17)
Snack
(17)
Advent
(16)
Morgenmad
(16)
indretning
(13)
chokolade
(11)
Hækle
(10)
Foto
(9)
Garn
(9)
julepynt
(9)
forår
(8)
guide
(8)
sommermad
(8)
æbler
(8)
Gaver
(7)
Papir
(7)
naturensspisekammer
(7)
brunch
(6)
forret
(5)
Brombær
(4)
Hasselnødder
(4)
Rejse
(4)
frokost
(4)
varme drikke
(4)
Leveret af Blogger.
0 kommentarer:
Send en kommentar